Зваба

Басараб Андрей
Блиском грайливим наповнені очі
Ваблять в омріяні пристрасні ночі.
Доторки смілі, напруга зростає
Зваба у серці вогонь воскресає.
Шал поцілунків хвилі здійме
В ніжних обіймах сон нас візьме