Привiтання

Басараб Андрей
У тебе і врода, і зваба, і ніжність
Таке поєднання – блаженство ночей
Нехай не згасає яскрава чарівність
Цих ліній звабливих і блискіт очей!

Та як не згадати бадьорість ранкову,
Що лине зсередини щедрим струмком.
Хай сповнює радістю знову і знову
Ця посмішка щира – серця багатьом!