Тоби, коханый. на укр. яз. 9. 11. 1006

Суррит Ямпольская
Сэрпнэвый витэрэць повияв тэплый
И сонячнэ повитря шлэ прывит
А в мэнэ на души морозный лютый,
Тэбэ нэма и вжэ нэ мылый свит.
З тобою поруч завжды я хмилию,
Колы ты е , то всэ спива навкруг,
З тобою поруч завжды я радию,
Для мэнэ ты в жытти едыный друг.