Згвалтована любов

Линкор
Сподобатись тобі плекав надії,
А ти взяла і обісрала їх!
Стервозно затоптала мрії,
Що простелив тобі до ніг.
Останнім лохом вуха я розвісив,
Прискорено затукотіло серце знов...
Який дурний я був — тебе послухав!
Ти згвалтувала сподівання і любов.
Як білий шоколад для негрів
Придумана для мене ти.
Залишився замурзаний душею
Після твоєї грьобаной душі.