Сон

Ливур
Я на хвилинку задрімала,
Мені приснився дивний сон,
Немов дитиною я стала,
І грілась сонячним теплом.
Поряд зі мною ти була,
Така чарівна і ласкава,
Я загубила всі слова,
А ти,як мати,обiймала...