I am this

Данаил-Петров-Досев
тОВА Е
ЯS-яs яs

маркетинг
хонеже ни стотинка ни приятел
ни работа нито подслон
в градане толкова голям но предостатъчно
немалък за да се чувствам сам
живея сякаш в тундра ил тайга
само пред погледа на всички
и мисличките им себични
не са дотам приятни сер
особено когато са до теб

и тъй-item

сега какво-наде- днес надничар ли
на стана ил данадничам
през облаци в съдби и атмосферна
влажност преял със фасове
едно дете наднича от небето
а правиш ли любов без секс е брак
или любов без бебе мрак
мраз и омраза грях грях грях
на него грях се изгорях
 
преял съдби и спомени

или да пиша стенопис
ил да получа хонорар
застихове неписани
ризата мисъхне в небесата