А сн г шов...

Тиночка -Купчанко
А сніг ішов, пухнастий і лапатий.
 Сіріло сумно небо у вікні.
 Нічого не змогла тобі сказати,
 А ти нічого не сказав мені.
 
 Минали дні, дороги розійшлися,
 Розбіглися стежками у саду.
 Коханий, ти жорстоко помилився,
 Гадаючи, що я тебе знайду.
 
 Я ж горда, мов троянда серед степу,
 І разом з тим - проста, як м"яти цвіт.
 Я першою не підійшла б до тебе,
 Хоча б від цього усміхнувся світ!
 
 Та іноді так боляче буває,
 Немов торкнув хто зранене крило,
 Коли душа зненацька пригадає
 Усе, що бути з нами ще могло,
 
 Якби посміли ми тоді сказати...
 Якби ти в очі зазирнув мені...
 
 ...
 А сніг ішов. Пухнастий і лапатий.
 І супилося небо у вікні.