Хочу бути самою собою

Тиночка -Купчанко
Хочу бути самою собою
 і з собою насамоті,
 і коли іду поруч з тобою,
 скільки б не довелося іти!
 
 І над злою чужою юрбою,
 з перебитими болем крильми
 хочу бути самою собою -
 перед Богом і перед Людьми!
 
 І як хтось буде прагнути душу
 перетерти на свій манер,
 все одно залишитися мушу
 я такою, яка тепер.
 
 Якщо навіть хтось люттю гіркою
 найдорожче усе відітне,
 все одно я залишусь такою,
 бо ТАКУ ти кохаєш мене!