Царю Небесный...

Евгений Родионов
Царю Небесный...


Дух Истины, УтЕшитель, Царю Небесный,
творенье Божье наполняющий и всюду Сущий,
сокровище духовное, во Господе благих,
Ты, жизнь всем тварям Божиим дающий –
прииди и вселися во немощных рабах Твоих,
очисти нас от всякой мерзости и скверны,
душ наших грешных, немощь исцели!
Во всех ЩедрОтах Божиих, безмерный,
Ты, к Славе Божией нам путь направить, повели
и помоги всем тем, кто Господу во веки верный!
 
ноя. 06г. ЕР.