Моe диво

Дарья Кучинскайте
На руках маленьке диво
Спить, немов дитя.
Це пухнасте, воркітливе,
Лагідне котя.

Заплющило свої очі,
Затишно сопить.
Спи, маля! Зимові ночі
Зробиш ти тепліш.

Завірюха нехай сніжна
За вікном кричить.
Мій котусь воркоче ніжно,
Моє диво спить.