так отож...

Сергей Лисаченко
Обирались , обіцялись , до роботи брались
Язиками длиннючими - тай пообсирались !
І панує знову бидло , банкує, лютує
Дере втриче аж скигиче
По шинках жирує
Нема ладу в Україні , нема і не буде !
Ще не раз спливе рудою правда добрий люде.
Поки кожна хата скраю ,
Поки на шмат сала
Людно совість поміняли
Щоб не заважала !
Та яка там в біса гідність ?!
Увесь світ сміється :
Голим гузном самостійність до Європи пнеться!
Лізьте! Там вас кохатимуть!
По саму горлянку любов тую пхатимуть
На натівськім танку !
Жебраками підуть діти на смітник до ляха
Тільки б тут не животіти
Долею невдаха.
кравчуки , кучми, і проче цитрусове кодло
Вашій милістю , країна , як смердюче стойло !
Де по церквам ділять Бога, де закони - дишло
Косорука й кривонога незалежність вийшла.
Зубожілого народу зажерливі слуги,
Не минеться воно дурно,
Ще вам цицька буде!
Щедра цицька жабеняча
Пельки ненаситні
Нагодує до всирачки
Жовтим та блакитним!