Your last November

Твоя Шизофрения
Leave together with autumn
In these grey clouds
The rain cries often
There are Tears in our hearts

Your last November...

This is your fatal autumn
Without farewell letters
People suffer too often
Our eyes bleed tears

Your last November...

Your soul is free
In the life after death
To us will remind the sea
Your breath

By This last autumn...
By This last November....
Your last November...