Мрiя

Дмитрий Марусич
То є моя єдина мрія,
То є мій смуток і журба,
Та невловима мить - хвилина,
Таємний морок у вікна.
У дзеркалах лише відлуння,
Тремтить живий сріблястий лист
І кличе голос, тихо юний,
На зірковий небесний міст,
І бачу я безмежний простір,
Пірнаю в неба далечінь
Десь там земля - маленький острів,
І я над нею мов би тінь,
Лечу стрімким і вільним птахом,
Жадаю подиху вітрів
Під неосяжним світа дахом
Зірвусь у прірву почуттів