по кол но море трави

Тереза Славович
Ми знайшлися у морі городини і будяків
Коли західне сонце нагріє лби
Можна вірити у що завгодно, щоб
Безпідставно приєднатися до юрби

І палаци ставити на чернозем
Так кохають, без поверхів де там дах!
Щоб знаходити дім під кожним кущем
Відбиваючись від легіонів мурах

На галявині, біля заводу росте мій вірш…
Для підпитих принцесс по коліно море трави
Я придумаю небо на двох, над дахами бірж
Щоб бездумно плювати на всіх згори.