Дед Мороз

Юрий Митяков
 Дід Мороз

Дід Мороз червоний ніс
Подарунки нам приніс.
Де чарівний твій мішок,
Повний дивних іграшок?

Скоро Новий Рік прийде –
Скільки радощів буде.
Ти мішок свій розкривай,
Малих діток пригощай.