причина Для знайомства

Тереза Славович
Ти як підліток , й шрам на обличчі
Як ознака, , кохання і блуду
Я була для Вас неначе мадонна
І напевно вже більше не буду


 Де ви взялись, з такима плечима
Я охоче кладу на них ноги
Для знайомства це лише причина
Та імя моє Вам нідо чого


Як різновид кокетства –брутальність
Я була твоїм Брутом і брютом
Під дверима моєї вітальні
Безліч геніїв стогнуть забуто.

Це нестерпно, іди на мій подих
Зачарований мною як грою
Таргани ретроградного мозку
Уже бачать весілля зі мною..


Грай на нервах спаскуджене соло
Як умога милуйся моментом
Метроном скаже скільки зосталось
Та кохання не важить ні цента

І це буде… не забракне уяви
Бо на д киевом повисне об’ява…
Не цілуй коханій в пристрасті руки
Якщо знаєш, що така вона сука!

 Небезпека вже чатує на того
Хто чекав , а не плював на підлогу
Не ходив з ножем, й не спав під дверима.
Точно знаючи, паркет не перина!