Евангелiе вiд Сироти

Виктор Сирота
Хай кожен воскресне,
Хто ще не воскрес!
Літак ніби хрестик
На грудях небес.

Вертаються з битви,
Хто в битві помер.
Зелена молитва
Ранкових дерев.

Хто зник у вогні,
На вогонь помолюсь.
У білім вбранні
Йде полями Ісус

За ним - моя баба,
Прабабця і дід,
А далі попарно
Сусідка й сусід.

Чи кожен народить
У сердці добро?
До гурту підходить
Апостол Петро.

Почав Він виймати
З кишені крихти.
І став годувати
З своєї руки...

...Спускалися ангели
Вниз з висоти.
Писав я Євангеліє
Від Сироти.