СвЯтi

Иннокентий Флик
В місті твоєму
хочу не бути, хочу не бути.
Лілії скрізь і лілеї.
Ніжність засніженості,
Колір бажання.
Ромо-ромашко, пелюстки, пелюстки.
Так,чи не так?
Так, чи не так?
Так, чи не так?
Страх забуваю, в хмарах купаюсь.
Купа, купава, білі пелюстки
Знову і знову
Лотос єднання.
Руку твою!
Знову лотос розкрився,
Візьми і держи
До несхочу, благаю.
Квіти під снігом.
Тебе засипаю снігом пухнастим.
Я знаю, що сонце тебе привітає
В темно-рожевім, яскравім світанні.
Сніг, дощ, ясно, туманно….
Так, чи не так?
Я тебе запитаю
Йду кольорами, йду пелюстками,
Думав згадаю,
Згадав на світанні.
Так, чи не так?
Знов і знову питання.
Де, чи не де?
Там, там, де ти
Лише хвилі Амура.
Хлюпаю, лащусь, злітаю, тікаю.
Так, чи не так?
Знов і знову питаю.
Місто не наше
І ніколи не буде.
Вільна ти хвиля,
Я хвиля теж вільна.
 Просто текти, просто разом тікати
Знов за хмарини, дощі і чекання.
Так, чи не так?
О Ромашко чекання!