Свiтить сонце у вiконце - для малят

Тамара Борисовна Маршалова
Світить сонце у віконце,
світить та не гріє,
На малесенькій долоньці
промінець теплIє.

Сів ясненький на долоньці,
сів, угомонився...
І на ній, немов на сонці
літньому, зігрівся.