Гори

Мари Архангельска
під небом стрімким, де гори високі,
під небом могутнім під сонцем відстутнім,
зустріниться мрія або кращій сон.
Ти ніби зомлієш, але в унісон,
співати з горами, із небом стрімким.
Співати зарано, але тільки з ним
хотілось зостатись,
кохати любов, що ніби і варто...
надалі і знов..