Буьйсанна...

Тунгусбек Вададаев
Буьйсанна... Шийлачу буьйсанна...
Седарчийн наба кхеттна, бода д1айсхьаяржина...
Вижаз ву со...
Буьйсанна... Хьуьннара берзан санна...
Меттиг кар ца йо сунна... Г1айг1ано хьовзина
Сан деган чов...

Шийла мох... Арара дарц ду хьоькхуш,
Сингаттаме мукъам лоьккхуш...
Деъна ду 1а...
Алахь соьг... Даггара дийци ала...
Вайшиннан безаман г1ала...
Йоттлур юй цкъа а???