Глаголы

Ольга Неизвестная
Опаздывает? Жду.
Не пришёл. Не хотел?
Плачу, иду.
Бежит. Налетел.
Обнял, целует,
Шепчет: "Опоздал..."
Торопился. Любит!
Надеялся, ждал.
Поднял, несёт...
Улыбаюсь... целую.
Смеётся. Идёт.
Верю, люблю!