Тобi

Бондарь Александр
Пригорнув тебе ніжно-ніжно,
Задрімавши в обіймах твоїх.
І наснилось життя дивовижне,
Наче в небі літаю як сніг.

І спускаюсь на твоє обличчя
І цілую у губи тебе.
Білий колір тобі дуже личить.
Я без тебе не бачу себе.

Ти сьогодні поруч зі мною,
Усміхаєшся, гладиш мій чуб.
Я від щастя на небі з тобою.
Мене гріє тепло твоїх рук.

Я живу лиш коли б’ється серце,
Як не дивно, це серце – твоє.
Розумію, характер мій з перцем.
Я не винен, життя часто б’є.

Ти потрібна мені як ніколи,
Ти мій подих, мій день, ти – життя.
Мені байдужі всі, хто довкола,
Закохався до меж забуття.