Сонце свiтить, сонце грie...

Юрий Дубинский
 * * *
Сонце світить, сонце гріє,
Сонце тішить мої мрії,
Але вітер прохолодний
Налітає, мов голодний,
Хоче з’їсти щирі мрії –
Тут питання: чи зуміє?
 
20.04.04