Christina Aguilera - Beautiful

Максим Сулейманов
Don't look at me…

Посмотри на меня…
 
Everyday is so wonderful
Then suddenly
It's hard to breathe
Now and then I get insecure
From all the pain
I'm so ashamed
 
Как легко в этом мире всё
До тех пор, пока вдвоём!
А одной – везде тяжко мне
Всё не так
Любой пустяк!

I am beautiful
No matter what they say
Words can't bring me down
I am beautiful
In every single way
Yes, words can't bring me down

Я – красавица
Не слушай ты «друзей»!
Хоть мне и всё равно,
Ведь я - прекрасная
Ты что, не видишь сам?
До кончиков ногтей!

Oh no So don't you bring me down today

Ох! Так обними ж меня скорей!
 
To all your friends, you're delirious
You're so consumed
In all your doom, oh
Trying hard to fill the emptiness
The pieces gone
Left the puzzle undone

Для других – ненормальная
И судьба – не мила, о-о!
Изо всех сил стараешься
Но всё - никак. Кавардак!

Is that the way it is

И вот так всегда!
 
'Cause you are beautiful
No matter what they say
Words can't bring you down
Oh no 'Cause you are beautiful
In every single way
Yes, words can't bring you down

Но ты – красавица
Не слушай же "друзей"
Тем более врагов!
Ведь ты – прекрасная
Он, что, не видит сам?
Тогда гони его взашей!

Oh no So don't you bring me down today

Да-да, ты "посылай" его быстрей!

No matter what we do
(No matter what we do)
No matter what we say
(No matter what we say)
We're the song inside the tune
(Yeah, oh yeah)
Full of beautiful mistakes

Не важно, где была
Не важно, что плела
В душе поет труба
Хоть нот не знаю я.
 
And everywhere we go
(And everywhere we go)
The sun will always shine
(The sun will always, always, shine)
And tomorrow we might awake
On the other side

Куда бы не пошли
Для всех мы хороши
Пусть завтра и умрём
Но хоть сейчас споём…
 
'Cause we are beautiful
No matter what they say
Yes, words won't bring us down
Oh no
We are beautiful
In every single way
Yes, words can't bring us down Oh no
So don't you bring me down today
 
Что мы – красавицы
Не слушаем «друзей»!
И нам всё нипочём!
Мы – прекрасные
А все они – фуфло!
От пяток до бровей!

Oh, oh don't you bring me down today
Don't you bring me down, oh today

Так пойдем гулять скорей
В тени густых аллей!
Там распугаем всех зверей
У-у-у…
На свете нет нас красивЕй…