From last life

Айжан Ербулекова
My beautiful, my tender cliff!
You will be happy - I believe.
I wish you many sunny days.
I will be near you always.
We waited for a longest time
But soon we shall drink glass of wine
For victory and future life.
I love you very much my Love.