Spirit of Fetish - I am Not In Love

Максим Сулейманов
I'm Not In Love, so don't forget it
It's just some silly phase that i'm going through.
And just because, I call you up
Hey, don't get me wrong, don't think that you got it made.
I'm Not In Love, no, no.
Oh, it's just because.

I'd like to see you, but then again
That doesn't mean, you mean that much to me.
So if I call you, don't make no fuss,
Don't tell your friends 'bout the two of us.
I'm Not In Love, no, no.
Oh, it's just because.

I keep your picture, up on my wall.
It hides a nasty stain that's lying there.
So don't you ask me to give it back,
You know it doesn't mean that much to me.
I'm Not In Love, no, no.
Oh, it's just because.

I'm not in love, so just forget it.
It's just a silly phase that I'm goin' through.
And just because, I call you up,
Don't get me wrong, don't think that you got it made.
I'm Not In Love
I'm Not In Love.

*****

ЛЮБОВЬ ПРОШЛА.

Я не влюблён, не обольщайся
Отпустит скоро боль и всё пройдет
А мой звонок – да лишь пустяк!
Не мни, что я еще люблю тебя
Любовь прошла, адью,
Вот как-то так...

Я рад тебе, но и опять же
Пойми, что на тебя мне наплевать.
Насчет звонка – не напрягайся
И не болтай, что снова мы вдвоем.
Еще люблю? Враньё,
Вот как-то так…

Хоть со стены глядит портрет твой
Но закрывает только он пятно
Могу вернуть его тебе
Он тыщу лет в обед не сдался мне!
И ты сама. И брак.
Вот как-то так…

Я не влюблён, не обольщайся
Отпустит скоро боль и всё пройдет
А мой звонок – просто пустяк
Не мни, что я еще люблю тебя
Любовь прошла, да, да
Давным-давно...