Гарному товаришу i земляку Василю Пилиповичу

Виктор Сирота
Вася, весела в нас доля:
Хочеш гуляй-не гуляй!
Тільки, будь ласка, ніколи
З виду не пропадай.

Бо як настане гірко,
То по планеті всій
Сердце, немов мобілка,
Голос шукає твій.

Славлю я телевізор,
Де на єкрані ти.
Славний життя відрізок-
Телевізійна, 3.

Хай же тобі до віку
Сяє із далини
У небесах Шульгівки
Сонячний стяг весни.

...Доля вершить своє коло,
Доле, не поспішай!
Вася, прошу, ніколи
З обрію не зникай...