ship

Эмиль Петросян
________________________________________________
________________________________________________
________________________________________________
____..._____...................___________________
____..._____...П...п....п...П...._________________________
..................................................._____
__ ...............................................______
____ ...........................................________
______ ....0...0.....0.....0....0....0....0...._________
________ ....................................__________
__________ .................................__________
____________ .............................._________
_____________ ..........................._________
______________________________________________
______________________________________________
_____________________________________________________