Nat King Cole - Route 66

Максим Сулейманов
If you have a plan to motor west
Yeah, my way is the highway that's the best
Get your kicks on Route 66

It now winds from Chicago to L.A.
More than two thousands miles all the way
Get your kicks on Route 66

Now, you go through saint-looey
Joplin, Missouri
Oklahoma City is mighty pretty
You see Amarillo
Gallup, New Mexico
Flagstaff, Arizona
And don't forget Winona
Kingman, Barstow, San Bernadino

If you get hip to this kinda tip
When you take your California trip
Get your kicks on Route 66



НАТ КОРОЛЬ КОУЛ - Транссиб

Если хочешь посмотреть мою страну
То дороги лучше этой не найду
Брось свой джип и садись на Транссиб!

Десять рек и сотня городов
Тыщи километров рельсов и мостов
Брось свой джип и садись на Транссиб!

Ведь на речке Уссури
Вода, как из глазури
Ярославль-главный, центр православный
Вот Данилов
Тюмень, Балезино,
Редкие перроны
Долгие прогоны
Тайшет, Киров, путь был длинный…

Так что если хочешь увидать мою страну,
То дороги точно лучше не найду
Брось свой джип и садись на Транссиб!