Ведаеш, чаго у мяне намя?

Игорь Свободин
Ведаеш, чаго у мяне намя?
Аб чым я мару кожную хвіліну
Няма у маёй душы акна,
У якое б сонца пасвяціла

Надвор”е кепскае – я радасны
Вясёлка у блакіце неба – сумны
Прабач, што так, але ж як ёсць
Няма у маёй душы акна…