Адз нок месяц не дае заснуць

Игорь Свободин
Адзінокі месяц не дае заснуць
Але ж хутка сон крадзецца скрозь густую цемру ночы
Відаць, ужо трэба каляндар перагарнуць
І з гэтай думкай я павольна сплюшчыу вочы

Цікава, хто яшчэ не спіць у гэты час
Калі ужо усёй краіне тыба рыхтавацца да пад”ёму
І у гэту ноч апошнім будзе сказ:
“Прабач, цудоуны дзень, мне трэба сустракацца з новым”