Вiдчуваю поклик серця - час несе...

Юрий Загородний
* * *

Вiдчуваю поклик серця - час несе
Ти не вiчнiсть, не безсмертя,
Ти це все!
Що я є, i де в тобi я -
Розкажи,
Мiй таємний шлях у мрiю
Покажи.

1996.