Знайти себе в загубленних св тах себе...

Ольга Городецкая
* * *


Знайти себе в загубленних світах себе,
Відкрити світ в відзначенних шляхами душах
Й збагнути врешті-решт, куди той шлях веде,
Що ти по ньому у неспокій рушив...
Знайти себе в забутих долях мрій,
В дитинстві Всесвіту,в бажаннях божевільних.
І в щирій радості вловивші сенс надій,
Відчути себе на хвилину зовсім вільним...
Знайти себе у не-собі хоча б на мить
І раптом в нісенітниці життєвих правил
Відчути серце світу, що в тебе болить,
Бо кожний світ на щастя має право...
Знайти Життя в загубленних світах життя,
Відчути Світ, що в Дусі стане сильним...
Знайти Себе, збагнувші зміст буття,
Й хоча б на мить від світу стати вільним...