Тримай мене у сво х долонях

Александрина Прибылова
Тримай мене у своїх долонях
Тримай у Києві і Львові
Щоб кожен день як перший був
Щоб не забула твоїх рук.

Тримай мене у своєму серці
Коли зірка в ночі сміється
Щоб кожен подих - як останній
Щоб сни твої моїми стали

Тримай, якщо в ночі загубиш
Тримай це світло, якщо любиш
Усе життя - в твоїх бажаннях
Та мрії всі в ночі останній