Симферополь

Перун
***

Сімфєрополь

Прийшов Вася на вокзал,
Наче все гарненько,
Він колись уже бував
Це було давненько.

Отдихнув , додому хоче,
Прямує до каси,
А касірша коні моче
Відказала Васі.

Ти і бистрий , хочеш зразу
Ти що кращий всих,
Тут стоять уже добу
Валяться із ніг.

Подивись якого люду
Сотні півтори,
Я не чую милий синку,
Знову повтори.

Поніма Васько ,глузують,
Трохи помовчав,
Але зна нічо не буде
Як щоб покричав.

Став шукати як схитрити,
Пішов у буфет,
Йому кажуть чи малі
Гроші за білет.

Шлях до дому дуже довгий
Вам не подолать,
То прийдеться милий Васю
Гроші викладать.






Нерви рвуться ,не здається,
Стоїть біля каси,
Але сім хвилин осталось
До поїзда Васі.

А касірша наче ангел,
Ідіть на платформу,
Попросіться та зробіть
В себе бідну морду.

Він пішов ,на морді маска,
У вагон зайшов,
Проводнік в обличі –ласка,
Запросив прийшов.

Ми для вас усе рідненький
Каже проводнік,
Взяв у двічі і кудись
Безсоромний зник.

Потяг рушив він зайшов,
Місто показав,
Як лисунчик мені каже
Я для вас держав.

Заспокоївся, присів,
Є хороші люди
Як поїдеш по державі
Вони наче всюди.

А компютер сучий син
Полічить не знає,
І за все платить у двічі
Людей вимогає.

Я давно на нього думав
Зрадник іноземний,
Робить так ,що мій народ
Наче б то нечемний.