I буде день

Любовь Либуркина
І буде день
новий...
Вчорашні обереги
ще гріють серце
ввечорі,
коли
тужливий вітер
виє свою пісню
і ніч
самотню каву подає,
і спогадам
не вирватися з кола
між прапорцями
дотиків твоїх,
і клята воля
сповнюється
Словом,
я вірю –
буде день...