Я завжди...

Света В
В місті вже давно нема
Тих хто плаче на світанку
Зупинись не шукай не побачиш їх.
(с) Окен Ельзи

моє серденько плаче,
плаче,
плаче, сцуко, й болить.
так хворію тобою,
значить,
моя прірва
за мить
ти все скажеш відверто.
вперта,
не почую я слів.
і залишиться стерти.
вмерти.
чи зірватись на спів.
чи спиватись холодним ранком.
все одно.
все одно.
цигарки, запальничка, склянка,
розцарапане дно.
об підлогу зірвавши нігті,
я співаю пісні.
а так хочу до тебе
бігти,
як струмок навесні,
як струмок по судинах прямо
в саме сердце твоє...

не зважай, то я хвора.
п'яна.
я завжди така є...


15.10.06