Я тебе зачекаю

Любовь Либуркина
Листя пада
на місто,
я відкрию вікно
навмисно,
хай сюди залетить
їх танок,
хай мене заколише
осінь,
ми обидві з нею
коханки
того танго,
що чути досі,
назбираю зірок
намисто
і по них я дійду
до краю...
обрій зверху
на диво чистий,
любий мій,
я тебе зачекаю...