Сърцето на сърцето

Данаил-Петров-Досев
kнига лиубов

звьннете и ме потьрсете и ми кажете коя е тя
леда екимова лиубовта леда екимова
намерих надписче поставям водомери и по свободното поле написах тьи- в момента сьм в клуба с цвят на лиулаци  до час

поправям боилери и водомери-

и подминавам думи и понятия и хората не ме разбират
и думите ми са рьбати подобно камька на които сядам

на седмата спирка след орлов мост с 76
посока гоце делчев
на улица  нишава откьм парка е този клуб
и в него сьм осьмвал

НА СЕДМАТА СПИРКА

моят истински свят ти пропускаш
това е неприлично
компиутьр клубьт ми наистина
е в цвят на лиулиаци
и аз сьм  в него на 20 ти монитор вдясно от бара или вляво когато влизаш тука сьм до час

но ето нещо старо

но тя ме би и заебала в лудница
без да рачи и доиде на свиждане
и заради това ще си умре от старост сама
но тя ме би завела за рьката при затвора

копие- до леда сега какво ше праиме
такситата го знаят всяка
сутрин или вечер
да аз сьм убеден че таксиджийте знаят всичко

ти няма да преминеш краи -портала
докато не ме пуснат на разход -ка

и песента ту нова ту пьк стара
ти покажи и на цанов

тя би ме изоставила и в изтрезвителя

и за това ще си умре от старост сама

сьставьт хомо фабер се обьрна в цветя и жени а те - в жени и деца но от хаджи димитьр
което означава че
новата рк група божурите или божурище ще пеи до утре сутринта защото някои трябва да си тананика припева

да ще ти бьда и уредни пред кенефите щом потрябва но ако кажа нещо важно те ще изтьрпят и това

трябват ми лаптоп леда и професия портиер пред васка емануилова

ето още стари песни


рече дръжте се прилично и каза
господ нека бъде съд и лично
без посредници тъй
карма в кармата прелива и се сливат нас
тояще с бъдеще изоб
що щото

и аз не знам освен от спомена какво оста
на ана
а

ИЕ
СЕРДЦЕ ВО СЕРДЦиА о АННАААА
ТАК ОН СКАЗАЛ ДЕРЖИТЕСА ПРИЛыЧНА
сказал господ судья сегодня лично
безо посредников при том
кахарма в кхармы внизалиса как обычно
корабль настоящим со корабльем будущим
и воабще исот
от анн ннааааааааа
о
о ан а ана

хааннн ннаааа иаааааааааааа

сърдце в сърдцето