Роберт Геррик 1591-1674 Одежда Юлии

Лукьянов Александр Викторович
Шелка на Юлии струят,
В движенье, дивный водопад,
Как будто тает весь наряд.

Затем я вижу бурный всплеск,
Дрожащих складок арабеск.
О, как пленяет этот блеск!

Robert Herrick (1591-1674)

Upon Julia's Clothes

When as in silks my Julia goes,
Then, then (me thinks) how sweetly flows
That liquefaction of her clothes.

Next, when I cast mine eyes and see
That brave Vibration each way free;
O how that glittering taketh me!