она

Данаил-Петров-Досев
до смърт ще те превзема този вопл
от огледалото и до кухнята
а тя погледна мама през чая
отдавна-не закусвам
а аз бележки в сухата трева
намирам-ето таня бети гони
а ива таня затова сам съм
върху стъкло-плюнка солна кислота

а те въртят на ластиче ключе
с ответи власи викат все все все

това се прави в кухнята понеже
нещастно си омъжена
а тя щастливо след като я гепиха
с пръстче на клитора