превозна група

Данаил-Петров-Досев
и все пак
когато плеснах аз по задника един
статист по рано сутрин ме попържащи
държах сърцето марково в юмрука
превозна групо- о танцувай в такт
какво това впиянчен стар легионер
все пак не бях-15 гъърции

амин
ах подвиг оти недоспиване роден
и вика ти иван иззад в силяха си
набъркал яко аз
ще ти платя довечераа
е да но
не ме псувай рано сутрин