Мерцифал обликас зармаки луия

Владислав Макаров
Мерцифал обликас зармаки луия
Обилон совиржи варими
Линимак соривал царнавим жимуя
Зимулон некуви дилими

Ручагиш ипамир дымира эмуя
Вишзалон капира авалак
Цуфавал ожимон геваку вулия
Ринадир эвалон криинак

Дэрэкан приовик ошилон нуия
Ролиган кепрамус кирэма
Томирон ваптикол уварак шамуя
Мейрупа тамилон кхэнэма.