Iвана Купала

Бондарь Александр
Учора були танці в клубі,
Дівки страшні там танцювали,
А хлопці десь пісні співали,
про те, що дівчинами любі.

Вважав, що буде все інакше,
Що будуть в воду всіх кидать,
Івани будуть наливать,
Що буде набагато краще.

Гадав, що в їх серцях тепло,
Але були усі похмурі,
Дівки давали хлопцям дулі...
Село воно і є село!