Тривкi обiйми - Збiрка - Краплi Всесвiту

Юрий Лазирко
Тривкі обійми, серце стало від
перерахунку бою. В шоці,
оголені, мов електричний дріт,
тіла зімкнулися, тріпочуть.

Думки розсипались у копійках –
під стіл, за ліжко... приховались,
зійши по дотиках... і не торкав
вже інший світ. Не накохались.

Ватний промінь –
сумно нам...
і мокро
вікнам.

19 Грудня 2006