Бабушка-волшебница на укр

Марина Солодовник
Бабушка,бабуся,
Я тебе кохаю,
Як то світить сонце,
Квіти розцвітають.

Дівки на городі
Огірки саджають,
А моя бабуся
Їх уже збирає.

Дуже полюбляє
Гарну цю роботу,
Любить вона кухню
І готовить блюда.

Завжди запитає:
"Що ти будешь їсти?"
Відповідь дається:
"Супчику наїмся!"

Ось така вона
Гарна готівниця,
Мабуть хоче стати
Справжнєй чарівницей!

(2003 г.,мне было 12 лет )