Про хлеб на укр

Марина Солодовник
Хліб,хліб,хліб,
Пахне хліб.
І духмяна корочка,
І золоте полечко.

На столі стоїть він всюди,
Сонце світить у вікно.
Їжте,їжте любі друзі,
Наїдайтеся його!

(2003 г. , мне было 12 лет )