Я памятаю...

Татьяна Рыбак
Вся ніжність серця, вся печаль
Преплелись в моїй душі,
Я пам"ятаю день і час,
Коли зустрілись Я і Ти.

Прикраси неба, синя даль
Блукають мріями у сні.
Я пам"ятаю білий сніг,
Що впав мені тоді до ніг.

Я пам"таю мить кохання,
Я пам"ятаю ніжність слів
І ту чарівність, що дарує
Уся природа почуттів.

У пам"яті моїй зостались
Думки, що вабили мене,
І те, як ми у сні прощались,
І сонце ясно - золоте.