Нема в мене сили тебе не кохати

Машенька Назаренко
Нема в мене сили тебе не кохати
Думки к тобі линуть і їх не спіймати...
Я згадую часто наші стосунки...
Ні, не стосунки – життя, поцілунки.
Багато у нас було спільного,
Рідного, безмежного, божевільного...
Вбито усе тепер, безжалісно вбито
І скільки сліз було через тебе пролито...
Даремно, не бачив цього і не знав
Сварились – любов свою лиш ховав..
боялися стати слабкими, мовчали
і потихеньку усе, що було, убивали...
Не розумію, що втратила і що вже втрачаю,
 та знаю...”люблю я тебе...я кохаю...”